Workshops

Bekijk hieronder ons aanbod in workshops

Dance Centre Eibergen biedt vier soorten workshops aan: Dansworkshops, Kinderfeestjes, Weddingdance & Vrijgezellenfeest / Vriendinnendag.

Dansworkshops

Dance Centre Eibergen is een veelzijdige dansschool die zich inzet voor diverse projecten en workshops. We hebben ruime ervaring in het verzorgen van educatieve workshops op basisscholen, middelbare scholen en het speciaal onderwijs. De workshops worden met veel enthousiasme gegeven en worden aangepast aan de wensen en het niveau van de deelnemende groep.

Tijdens de workshops staat plezier centraal. We bieden de optie om een instructeur naar de locatie van de school te sturen, maar scholen zijn ook welkom in ons eigen pand, wat een leuk sportief uitje kan zijn voor de leerlingen.

Kinderfeestjes

Wil je een swingend kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons pand zijn er veel mogelijkheden na overleg. De kinderen kunnen in de lounge taart eten, en de jarige kan daar zijn/haar cadeautjes uitpakken. We kunnen een dans maken en aanleren op een nummer naar keuze, die we aan het einde van het feest aan de ouders kunnen laten zien.

Er is ook ruimte voor spelletjes, verkleden, schminken, of zelfs een springkussen... U roept en wij draaien!

Weddingdance

Wil je je vrienden en familie verrassen met een spetterende openingsdans als bruidspaar? Samen gaan we op zoek naar jullie wensen en de mogelijkheden voor deze onvergetelijke dag!

Het is ook mogelijk om een spetterende show te presenteren met de bruidsmeisjes of bruidsjonkers.

Vrijgezellenfeest / Vriendinnendag

Wat is er nu leuker dan een gezellige dansworkshop met alle vrijgezellen bij elkaar? Of samen dansen als een vriendinnendag-uitje! In overleg is alles mogelijk.

Wij bieden verschillende dansstijlen op maat aan: HipHop, Female, of toch liever een uitdagende chairdance? Kies wat het beste bij jullie past, en wij maken er een swingende en gezellige dag van.

Ons lesaanbod

Dance Centre Eibergen biedt een gevarieerd dansaanbod. Hieronder vind je een overzicht van onze reguliere danslessen. Wil je een proefles komen volgen? Meld je aan via inschrijven.