Over ons

Over Dance Centre Eibergen

Dance Centre Eibergen is geopend in het seizoen 2023/2024, maar eigenlijk bestaan we al 16 jaar! In april 2007 begon Charlaine met het verzorgen van danslessen voor de Gymnastiekvereniging in Eibergen. De groepen groeiden al snel, en de toen nieuwe stijlen hiphop en female werden een groot succes. De vereniging groeide snel van 4 dansgroepen naar een volwaardige dansafdeling met ruim 200 dansleden. In 2013 begon Byron met lesgeven bij de vereniging, en steeds meer dansstijlen werden toegevoegd aan het lesrooster.

Al geruime tijd was er een droom om samen een echte dansschool te starten, en in goed overleg met de vereniging is dit vanaf het seizoen 2023/2024 eindelijk gelukt! We zijn begonnen met de verbouwing van een nieuwe locatie, waar we dezelfde enthousiaste leiding behouden. Onze nieuwe locatie zal over twee danszalen beschikken, waardoor we meer lessen kunnen aanbieden en nog meer kinderen, jongeren en volwassenen aan het dansen kunnen brengen!

Of je nu gewoon voor je plezier een uurtje wilt komen dansen of serieus aan de slag wilt met je passie, kom gezellig langs voor een kennismaking of vraag een gratis proefles aan!

Veel dansplezier toegewenst bij Dance Centre Eibergen!

Groetjes,

Charlaine en Byron

Ons lesaanbod

Dance Centre Eibergen biedt een gevarieerd dansaanbod. Hieronder vind je een overzicht van onze reguliere danslessen. Wil je een proefles komen volgen? Meld je aan via inschrijven.